Servicemonteur Koeltechniek

Het Bedrijf ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt koel- en vriesinstallaties voor de levensmiddelen en procesindustrie, alsmede voor de commerciële markt. Dit doet het bedrijf voor gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers. Met een gemotiveerd team en vakkundige medewerkers is er in ruim 30 jaar een gezonde en succesvolle organisatie opgebouwd.

Door verdere uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten is MH Personeelsdiensten voor het koeltechnisch bedrijf op zoek naar een 

                      Servicemonteur koeltechniek 

Functie inhoud

De werkzaamheden binnen deze functie bestaan uit het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen aan koel- en vriesinstallaties. De servicewerkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel bedrijfskoelingen als aan industriële installaties.

Functie eisen

Voor deze functie is MH personeelsdiensten op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en resultaatgerichte werknemer met een technische achtergrond, een F-gassen certificaat (CAT I) en rijbewijs B. Ook dien je in deze functie bereid te zijn om periodiek storingsdiensten te draaien.

< terug naar het vacature overzicht