Samenwerken met MH Personeelsdiensten levert u de volgende voordelen

MHPD heeft jaren ervaring met de industrie en installatietechniek en technisch personeel Al ruim 10 jaar is MHPD een betrouwbare partner voor het MKB  op het gebied van het inlenen van uitzendkrachten of het rekruteren van technisch personeel. Vooral in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en metaal vinden de meeste kandidaten van MH Personeelsdiensten een nieuwe baan.

Tijd en geld; wij doen voor u het zoekwerk en de voorselectiegesprekken

Zeker nu dat de economie weer op stoom komt zie je dat er weer meer vraag is dan aanbod van technisch personeel. Door samen te werken met MHPD is de kans groter dat je vacatures sneller worden ingevuld.  MHPD heeft inmiddels een grote databank van kandidaten die een gesprek hebben gehad over ambitie en mogelijkheden op de arbeidersmarkt, MHPD heeft een licentie bij de grootste vacaturebank van Nederland waarop vele Cv’s van werkzoekenden staan en waar MHPD de mogelijkheid heeft om advertenties met vacatures te plaatsen. Ook worden de vacatures op de site van MHPD geplaatst en MHPD heeft een groot netwerk op diverse internetsites. Vervolgens draagt de ervaring met het effectief zoeken op internet bij tot het vinden van de geschikte kandidaat..

Uitzend- en payrolltarieven zijn gunstig,

Sinds 2014 besteedt MH Personeelsdiensten de backoffice van arbeidscontracten, facturering en verloning rondom de uitzendkrachten, payrollers en ZZP-ers uit aan Hello Flex People ( voormalig PSC),  een professionele backoffice organisatie, die de ABU en NBBU cao nauwlettend volgen. Zie www.helloflexpeople.com. Hello Flex People heeft de expertise in huis om de veranderende wet- en regelgeving rondom rechten en plichten van de inleners te bewaken en te implementeren. Deze kwaliteitsverbetering in de dienstverlening van MHPD heeft door het reduceren van eigen kosten geen consequenties voor de toch al gunstige uitzend- en payroll tarieven. Bij prijsvergelijk ( appels met appels) van de payroll-tarieven van MHPD met andere payrollbedrijven zie je dat MHPD een aantrekkelijke partner is.

Rekruteren van technisch personeel tegen een gunstige Werving & selectie fee  en garantievoorwaarden.

Vaak is het voor het MKB lastig om goede kandidaten aan zich te binden, o.a. omdat de grote bedrijven een aantrekkelijke zuigkracht hebben op jong en goed opgeleid personeel. Vandaar dat het MKB kiest om goede kandidaten die bij hen solliciteert meteen in eigen dienst te nemen. Bij het aantrekken van geschikte kandidaten kan MHPD de klantrelatie helpen door de werkzoekenden in een vroeg stadium aan zich te binden en hen enthousiast te maken en de voordelen te informeren van het werken in het MKB. MHPD biedt vrijblijvend die Cv’s aan waarvan zowel MHPD als ook de  kandidaat verwacht dat er een match is met de vacature van de klantrelatie.

Inhuren recruiter

Daar waar de klantrelatie van MHPD het werven en selecteren grotendeels in eigen beheer willen doen, maar de kennis en ervaring van rekrutering missen, kan Marcel Hurkx van MHPD tegen een gunstige uurtarief worden ingehuurd